Visit our webshop

Overheid & Defensie

Cat Pomp producten hebben zich bewezen op het gebied van betrouwbaarheid en hebben een lange levensduur en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor mobiel, leger en de overheid hogedrukpomp toepassingen. Deze toepassingen hebben unieke eisen met betrekking tot de inschakelduur, prestaties, gewicht, en het milieu. Cat Pumps haar uitgebreide betrouwbaarheid van het product testen valideert ons succes bij het voldoen aan de strenge specificaties van deze applicaties. Bovendien biedt Cat Pumps de hoogste waarde in de markt als gevolg van de efficiƫntie en duurzaamheid van onze pompen en systemen.
Straatvegers helpen om stedelijke, industriële en commerciële gebieden schoon en stofvrij te maken. Dit om een langere levensduur te geven maar tevens afvalvervuiling te voorkomen.
Read more
Hoge druk schuim brandblusinstallaties combineren de meest betrouwbare pomp in de markt met schuim inductie technologie voor de beste Quick-response-technologie.
Read more
De hoge druk water pomp is cruciaal voor boringen naar grondwater, hoge druk apparatuur moet presteren in een breed scala van omgevingen. Dat is de reden waarom klanten bij extreme omstandigheden vertrouwen op Cat Pumps, dit vanwege de duurzaamheid en bet…
Read more
Militaire voertuigen zijn sterk afhankelijk van onderhoud en vereisen een strikt onderhoudsschema. Grondig reinigen van voertuigen verwijdert vuil en verhoogt de levensduur van de onderdelen, tevens verbetert het de veiligheid en helpt bij het onderhoud.
Read more
Hoge druk sprinklersystemen hebben vele voordelen ten opzichte van conventionele sprinklersystemen. Een hoge druk sprinkler brand blussysteem is effectiever dan een conventioneel sprinkler systeem, terwijl een hoge druk systeem slechts een fractie van het…
Read more