Visit our webshop

Pijttersen Special: 5CP2150W

Deze week zijn we verheugd om opnieuw een hoogwaardig pompsysteem te introduceren voor een van onze gewaardeerde klanten. Het meest recent toegevoegde pompsysteem, dat specifiek is ontworpen voor carwashes, is uitgerust met een Cat Pumps plunjerpomp 5CP2150W en aangedreven door een krachtige 4kW E-motor. Dit geavanceerde systeem bevat ook een geïntegreerde manometer en een betrouwbaar veiligheidsventiel, waardoor het ideaal is voor de veeleisende taken binnen een carwash-omgeving.

5CP2150 met een groot drukbereik

 

Wat deze pomp echt onderscheidt, is het indrukwekkende drukbereik, variërend van 7 tot 140 bar, en het hoge debiet. De flexibiliteit van het drukbereik maakt het mogelijk om aan verschillende eisen te voldoen, terwijl het aanzienlijke debiet ervoor zorgt dat de pomp snel en effectief kan werken. Of het nu gaat om het reinigen van voertuigen, het verwijderen van hardnekkig vuil of het spoelen van oppervlakken, dit pompsysteem staat garant voor optimale prestaties.

 

Meer weten over de 5CP2150?

Wil je meer weten over onze systemen, pompen en accessoires? Ga naar www.catpumps.nl en maak eenvoudig een account aan of neem direct contact met ons op. 

 

 

 

Pijttersen Special: 5CP2150W