Visit our webshop

News

Cat Pumps is constantly improving its pumps and their design to provide performance and materials, longer life and ease of service. Many of our improvements come from working with our customers to solve their specific application and problems. We welcome your suggestions for new products and other system components.
Deze 431LZ pompen worden op verzoek van een klant speciaal samengesteld om ze geschikt te maken voor loog/zuur-vloeistoffen.
Read more
Cat Pumps bouwt verder aan zijn leidende marktpositie met de introductie van nieuwe producten.
Read more
De revisie van een Cat Pump 351 in vogelvlucht.
Read more
Naast pompen, onderdelen en accessoires kunt u ook bij ons terecht voor plug-and-play pompsets.
Read more
De uitstekende kwaliteit van Cat Pumps-producten betekent in de praktijk jarenlange betrouwbaarheid zonder dat er omkijken naar is. Toch is ook voor kwaliteitspompen tijdig onderhoud van groot belang om de levensduur zo lang mogelijk te maken.
Read more
December is bij veel bedrijven vaak een drukke maand. Te midden van de feestdagen, minder werkbare dagen, oplevering van projecten, onderhoud van installaties en de afsluiting van het boekjaar; iedereen heeft in december zijn of haar eigen drukte.
Read more
Met een lantaarnstuk kan de pomp van model 1730 gemakkelijk worden bevestigd aan een "C" -motor (1750 tpm), waardoor hij een ruimtebesparende voetafdruk heeft die bijna overal past. En omdat het direct wordt aangedreven, is het eenvoudig te installeren en…
Read more
Geachte relatie,   Op 1 mei 2020 zijn wij verhuisd van Groningen naar Zuidbroek. Pijttersen bestaat dit jaar 140 jaar en onze nieuwe locatie is geschikt voor de beoogde groei de komende jaren. In Zuidbroek hebben we een groter magazijn, waardoor we…
Read more
Als het erom gaat de klus te klaren, vertrouwen klanten op duurzame, duurzame producten van Cat Pumps en de 5SP is daarop geen uitzondering.
Read more
Omschrijving: Vanuit het hoofdsysteem zal de pompset een start-/stopcommando ontvangen. De pompset is voorzien van een storingscontact welke op het hoofdsysteem kan worden aangesloten. De voeding van de pompset zal door klant worden geleverd en aangeslote…
Read more
Onze Cat pompen zijn triplex, hogedruk- en vloeistofpompen die bekend staan als betrouwbaar, voortdurend werkende pompen met een lange levensduur en die in duizenden toepassingen draaien over de hele wereld.
Read more
Twee pompstijlen die vaak gebruikt worden in industriële hogedruktoepassingen zijn onder meer triplex positieve verplaatsingspompen en Centrifugaalpompen .
Read more
Het is belangrijk om uw apparatuur te beschermen in langere termijn opslag en koud weer.
Read more